Bulldog Harnas Zwart - Bonded Leather

29,95

Excl. BTW: €24,75

Excl. BTW:
€24,75
Model:
NL-OU561BLK

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving
Bulldog Harnas Zwart gemaakt van Bonded Leather.

Dit prachtige Bulldog harnas combineert leer met roestvrijstalen ringen en gespen om je borst en rug nog eens extra te accentueren.
De twee O-ringen, één aan de voorkant en één aan de achterkant, maken het gemakkelijk om verschillende BDSM accessoires te bevestigen en je bondagespel naar een hoger niveau te tillen. Met 4 verstelbare gespen aan de zijkanten van de romp en op elke schouder kun je dit harnas perfect passend maken.
Draag het op de blote huid voor bewonderende blikken. Draag het over je kleding en maak een fashion statement die er zijn mag!
Voor een nog betere pasvorm is het verstelbare harnas bij ons verkrijgbaar in 2 maten: S/M en L/XL
U kunt zelf de juiste maat kiezen.

Dit harnas is bij ons tevens verkrijgbaar in Zwart/Rood of floriserend.

Merk: Ouch!
Materiaal: Bonded Leather
Kleur: Zwart


Wat is Bonded Leather?

Bonded Leather is eigenlijk niets meer dan "gemengd leer". Het wordt ook wel eens compositieleer of gereconstitueerd leer genoemd.
In de praktijk worden de "afval stukjes" gebruikt, afkomstig van écht leder die over blijven na het vervaardigen van bijvoorbeeld kleding.

Voor de dure producten zoals lederen Jassen worden hoofdzakelijk hele dierenhuiden gebruikt, om zodoende topkwaliteit uit één geheel te verkrijgen.
De rest stukjes worden allemaal geperst en vermalen tot vezels. De vezels worden met een bindmiddel "gemengd" wat dus Bonded Leather als eindproduct geeft.
In de volksmond spreekt men wel eens van "Fake Leather" of imitatie leer. Ergens is dat deels waar. Het eindproduct bevat slechts 20 tot 30% leer vezels, de rest is bindmiddel.
Maar de leer vezels die gebruikt worden, zijn wel degelijk écht leer.
Logischerwijs zijn de eindproducten veel lager geprijsd, dan dat je deze vervaardigd uit 100% echt leer dat vele malen duurder is.
Bonded Leather wordt vaak toegepast in bankstellen, kleding en dus ook in BDSM producten.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (3)