Clean And Pure Informatie

Hoe werkt Clean and Pure?

Inmiddels heb je vast veel gehoord en gelezen over Clean and Pure, maar hoe werkt het nu precies? En.. werkt het ook voor jou?

Hoe werkt Clean and Pure?

Ook al is ieder lichaam anders, en reageert geen enkel lichaam hetzelfde, je zult grote verschillen merken bij het gebruiken van Clean and Pure. Het product heeft voldoende tijd en water nodig om zijn werk goed te kunnen doen. Het is namelijk geen laxeermiddel, maar een zorgvuldig samengesteld natuurlijk product. De ingrediënten van Clean and Pure ruimen de darmen op, en verwijderen hardnekkige voedselresten en achtergebleven resten van medicijnen. Onder andere de darmplooien worden hierbij grondig gereinigd en dat kost tijd, zeker bij een eerste gebruik. Wanneer dit eenmaal schoon is, zul je vele voordelen merken. Voedingsstoffen uit voedsel kunnen beter worden opgenomen, en daardoor zul je je fitter voelen. Wij adviseren een dagelijks gebruik van Clean and Pure. Niet alleen om altijd een optimaal en schoon darmkanaal te hebben voor onverwachte momenten, maar ook voor de vele voedingsstoffen die de darmen voeden en versterken. Deze ondersteunen je darmen elke dag, en dragen bij aan je algehele gezondheid. Dit is ook een van de redenen waarom een groot deel van onze tevreden gebruikers Clean and Pure gebruikt.Wat gebeurt er in mijn lichaam wanneer ik Clean and Pure neem?

Wanneer je Clean and Pure hebt ingenomen, en de ingrediënten in aanraking komen met voldoende water, zal er een kleverige massa ontstaan. Deze zal als een soort zachte spons door je darmen gaan, en onderweg de achtergebleven voedingsresten verzamelen en afvoeren.


Ondertussen worden de darmen gevoed door de ingrediënten, en houden deze zo sterk en gezond. Clean and Pure is geen laxeermiddel, en heeft tijd nodig om zijn werk te doen. Wij raden een dagelijks gebruik aan, aangezien je darmen dagelijks nieuw voedsel te verwerken krijgen.

STAP 1: Neem Clean and Pure dagelijks na elke maaltijd.
Neem 2 tot 3 capsules na elke maaltijd. 3 maal daags.

STAP 2: Drink veel water en even opfrissen.
Drink voldoende water tijdens inname en gedurende de dag. Voordat je ook maar enige actie daaronder had, nam je gebruikelijk een douche sessie in de badkamer. Deze kunnen soms uren duren, of erger nog.. tussentijds moeten herhalen omdat het niet schoon is. Dit alles kun je vergeten, een snelle reiniging om het laatste stukje van het darmkanaal (anus) schoon te maken is voldoende.

STAP 3: Meer energie en schoon gevoel!
Geen last meer van een opgeblazen gevoel, hardlopen zonder steek. Schone darmen hebben meer voordelen dat je zult vermoeden.

Hoe Clean and Pure ook voor jou kan werken:

Neem 2 of 3 capsules na elke maaltijd.

Clean and Pure is gemaakt om dagelijks na elke maaltijd in te nemen. Het zal naast het reinigen, de darmen ook voeden. Daarom is dagelijks gebruik niet alleen het beste voor een gezonde lifestyle, maar ook goed voor gezonde darmen.

Drink minimaal 2 liter water gedurende de dag.

Een verhoogde waterinname is belangrijk om een optimale werking van de ingrediënten te verzekeren. Dit helpt bij het algemene spijsverteringsproces, en om krampen te voorkomen. Innemen met 0,5 liter water, en drink gedurende de dag ook minimaal 8 glazen.

Geef je lichaam de tijd om aan te passen.

Als dit de eerste keer is dat je Clean and Pure gaat gebruiken, geef het product dan een paar dagen de tijd. Het heeft in het begin meer tijd nodig om de darmen compleet te reinigen, omdat dit waarschijnlijk enige tijd niet is gebeurd. Na enkele dagen is het verschil te merken.

Veel eiwit? Neem extra vezels!

Als je veel vlees eet, of als onderdeel van dieet / sport eiwitsupplementen neemt, dan heb je extra vezels nodig. Dit is nodig om het overtollige vuil van de achtergebleven eiwitten in uw spijsverteringskanaal op te nemen. Wij raden 1 capsule extra per inname aan.

 

ZEG VAARWEL TEGEN HET SPOELEN

Niet meer urenlang hoeven spoelen voordat je readybent voor anale seks? Met “Clean and Pure” van Clean for Men worden je darmen telkens veilig gereinigd na een maaltijd. Wanneer je de capsules ingenomen hebt en deze in aanraking komen met voldoende water, zullen deze veranderen in een kleverige massa, wat je als een soort spons kunt zien. Deze sponzige massa zal langzaam door je darmen gaan en alle achtergebleven voedingsresten helpen opruimen. Naast het reinigen, voedt het de darmen ook met verschillende vitaminen en mineralen uit onder andere: aloë vera, groene thee en cranberry. Vergeet daarnaast de vezels en antioxidanten niet die het bevat! Zodra ze de hele weg in de darmen hebben afgelegd (en dat is een heel eind!), zul je merken dat bij een toiletbezoek alles tegelijk en gebundeld het lichaam verlaat! Geen achtergebleven resten die je plezier kunnen verpesten.

Je bent wellicht gewend om met de doucheslang en waterdruk, een anale spoeling te doen voordat je anale seks hebt. Dan ervaar je vast ook dat het soms goed gaat, maar soms ook niet. Wat is hiervan de reden? Te diep gespoeld? Of juist niet diep genoeg? Te veel gegeten gisteren? Wat het ook was, lang, diep en regelmatig spoelen is niet goed voor je darmen. Erg slecht zelfs! Door voor langere tijd water in je darmen te laten stromen, worden ook goede bacteriën die essentieel voor de darmen zijn, keer op keer weggespoeld en hiervan kan de darmflora snel ontregeld raken. Hierdoor kun je diarree krijgen. Ook is kans op infecties door te vaak spoelen met water aanzienlijk groter. Naast dat het dus ongezond is, kost het veel water en tijd. Dit behoort nu tot de verleden tijd, Clean & Pure van Clean for Men zorgt niet alleen voor een veilige natuurlijke spoelbeurt, maar het voedt de darmen ook met wat ze nodig hebben.

LET OP! Dit product is geen (anti)laxeermiddel. Het is belangrijk dat je het product de tijd geeft om zijn werk te doen. In de eerste dagen van gebruik, zal het product meer werk nodig hebben om al het achtergebleven vuil (zoals medicijnresten) op te ruimen, omdat dit simpelweg al een tijdje niet gebeurd is. Hierdoor kan in de eerste week de ontlasting dunner zijn dan in eerste instantie gedacht. Zet het gebruik door met voldoende water. Wanneer dit gedaan is zal het product zijn uiteindelijke werking pas goed kunnen uitvoeren. Ook is voldoende water drinken bij inname en gedurende de dag erg belangrijk. Hierdoor kan het product zijn werk goed doen en hoeft het vocht niet op andere manieren onttrokken te worden. Drink je te weinig dan kan dit vochttekort een verstopping veroorzaken.


PURE PERFECTIE IN EEN CAPSULE

Dit krachtige vezelsupplement met maar liefst 8 natuurlijke ingrediënten, fungeert als hoogwaardig reinigingsmiddel voor de darmen. De ingrediënten zijn zorgvuldig samengesteld voor maar één doel: schone gezonde darmen die houden van anale seks! Geen ander natuurlijk reinigings supplement is zo krachtig en compleet als “Clean and Pure” for Men. Misschien vraag je jezelf af; Hoe compleet is het dan? Dat willen we je graag vertellen! Er is geen ander reinigings supplement op de markt met onder andere: aloe vera, psyllium husk, gember, groene thee, lijnzaad, anijszaad, kaneel en cranberry. Deze zorgvuldige samenstelling is niet voor niks! Stuk voor stuk versterken deze ingrediënten elkaar en halen ze het beste in elkaar naar boven. Dat maakt ons product uniek in zijn soort. Bomvol vezels, vitaminen, mineralen en antioxidanten. Clean and Pure is gemakkelijk dagelijks te gebruiken voor een veilige reiniging van het spijsverteringssysteem en essentiële voeding voor de darmen. Enkel het allerbeste is goed genoeg, dat noemen wij: perfectie.

ZEKERHEID DIE JE NEEMT (KUNT NEMEN)

Niets is vervelender dan de onzekerheid of je wel goed genoeg gespoeld hebt. Oh toch wel, het moment dat het toch mis gaat. Dit is de nummer #1 angst van iedere bottom (en top), omdat dit vaak in een klap het moment verpest, een badkamer onderbreking nodig is, vies beddengoed veroorzaakt en misschien zelfs wel het einde van de seks. Dat wil je natuurlijk helemaal niet! Het is gênant en een dreun op je zelfvertrouwen. De gedachten waarom het mis gegaan is, en wat je beter had kunnen doen en beter niet had kunnen eten, spoken door je hoofd. #ellende

De gedachte, angst of onzekerheid dat dit kan gebeuren en de gedachten of het spoelen wel goed genoeg was, laten je mentaal niet volledig genieten van het moment waarvan je eigenlijk juist intens van zou moeten genieten. Het (zelf)vertrouwen tijdens anale seks vinden wij belangrijk, en daarom ontwikkelde wij Clean and Pure! Het product zorgt voor een ritme in je darmen, deze leer je snel kennen en je voelt je lichaam goed aan omdat je deze kent! Met deze rust in je hoofd en zelfverzekerdheid, ben jij klaar voor elke vrijpartij en is er ruimte om nieuwe gevoelens te ervaren en ontdekken. Wij vinden dat iedereen zich zelfverzekerd zou moeten kunnen voelen tijdens de anale seks en op alles voorbereid moet kunnen zijn, zonder daar dingen voor te moeten laten om zo zonder angst te kunnen genieten. Wanneer je ons product dagelijks neemt, en de eerste grondige reiniging achter de rug is (bij het eerste gebruik heeft het product natuurlijk meer op te ruimen), zul je merken dat je toilet bezoeken meer regelmaat krijgen en je ontlasting beter gebundeld zal zijn. Je leert je lichaam, maar vooral je darmen en het ritme ervan beter te herkennen. Ook voor ongeplande spontane acties ben jij klaar, zonder te hoeven denken wat je de vorige avond gegeten hebt. Neem de controle in eigen hand en neem het vertrouwen terug. Het begint met een gezonde spijsvertering, daarbij kunnen en willen wij je helpen.

OOK OP VAKANTIE
Producten in 3 verschillende groottes, voor de groot- of samen- gebruikers of de kleine verpakking die handig zijn om mee te nemen op vakantie. Spoelen en het hebben van schone darmen is niet iets waar je te lang mee bezig wilt zijn, zeker niet op vakantie! Het eten is er vaak vetter en het water uit de kraan is vaak niet bedoeld om binnen te krijgen. (dus ook niet om mee te spoelen) Dat is vragen om problemen.. Of ken je het wanneer je een hotelkamer hebt, die niet over een lange douche slang beschikt, of deze met geen mogelijkheid los te schroeven is..? Een korte opfris douche is genoeg bij gebruik van Clean for Men!

Klik HIER om terug te gaan naar ons volledige Clean And Pure Assortiment