Costas II Harnas Zwart - Bonded Leather

29,95

Excl. BTW: €24,75

Excl. BTW:
€24,75
Model:
NL-OU258BLK

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Costas II Harnas Zwart gemaakt van Bonded Leather.

Dit prachtige en sterke Costas II harnas heeft robuuste leren riemen van "Bonded Leather" die samen komen in de grote O-Ringen op de borstzijde en rugzijde.
De Rugzijde van het Costas II Harnas laat het grote verschil zien t.o.v. het gewone Costas Harnas. Costas II heeft op de rugzijde namelijk stoere klinknagels in de horizontale riem.
Met dit Costas Harnas II steel jij de show! Met de extra bevestigde O-Ring aan de voorzijde weten zou wel aan de haak te slaan!
Hat harnas is verkrijgbaar in 1 maat, maar is volledig verstelbaar.

Wij hebben ook het mooie broertje in het assortiment: "Costas Harnas"

Merk: Ouch!
Materiaal: Bonded Leather
Kleur: Zwart


Wat is Bonded Leather?

Bonded Leather is eigenlijk niets meer dan "gemengd leer". Het wordt ook wel eens compositieleer of gereconstitueerd leer genoemd.
In de praktijk worden de "afval stukjes" gebruikt, afkomstig van écht leder die over blijven na het vervaardigen van bijvoorbeeld kleding.

Voor de dure producten zoals lederen Jassen worden hoofdzakelijk hele dierenhuiden gebruikt, om zodoende topkwaliteit uit één geheel te verkrijgen.
De rest stukjes worden allemaal geperst en vermalen tot vezels. De vezels worden met een bindmiddel "gemengd" wat dus Bonded Leather als eindproduct geeft.
In de volksmond spreekt men wel eens van "Fake Leather" of imitatie leer. Ergens is dat deels waar. Het eindproduct bevat slechts 20 tot 30% leer vezels, de rest is bindmiddel.
Maar de leer vezels die gebruikt worden, zijn wel degelijk écht leer.
Logischerwijs zijn de eindproducten veel lager geprijsd, dan dat je deze vervaardigd uit 100% echt leer dat vele malen duurder is.
Bonded Leather wordt vaak toegepast in bankstellen, kleding en dus ook in bepaalde BDSM Harnassen.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (2)