HOT V-Activ Pure Power Voor Mannen - 20 stuks

19,95

Excl. BTW: €16,49

Excl. BTW:
€16,49
Model:
251233
Merk:
HOT

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Dankzij de unieke samenstelling van de diverse kruidenextracten waaronder Guarana en Yamswortel zorgt V-Activ niet alleen voor een stevigere erectie maar ook voor een intenser seksueel gevoel!
V-Activ heeft geen negatieve bijwerkingen en is voor 100% natuurlijk en effectief.
Gebruik: Voor het stimuleren van de erectie en verhoging van de potentie wordt geadviseerd 1 capsule met veel water in te nemen, ongeveer 1 uur voor de seksuele activiteit.
Om een opbouwende werking te krijgen kan men de V-Activ capsules als een kuur gebruiken en dagelijks innemen, men mag de aanbevolen dagdosering dan niet overschrijden.

Let op: aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerd, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Het resultaat kan per persoon verschillen.

 

Ingrediënten: haverolie-extract, gelatine, sojaolie, humectanten: glycerine; gedroogde guarana extract, gedroogde piperine extract, emulgator: glycerolmonostearaat, emulgator: soja lecithine, kleurstoffen: E171, E151

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder